Fortuna Sittard'a veda eden Burak Yılmaz'dan beklenmeyen hamle! Taraftarlar şaştı kaldı

2 Nisan'da oynana Groningen karşılaşması sonrasında Fortuna Sittard'a veda ederek "Sevgili Fortuna Sittard ailesi ve harika taraftarları. Sizin için oynamak büyük bir onurdu. Her şey için teşekkür ederim. Daha iyi ve başarılı yıllar dilerim" açıklamasında bulunan Burak Yılmaz'dan sürpriz hamle geldi...


  • Kayıt: 07.04.2023 14:01:52 Güncelleme: 07.04.2023 14:03:49

Fortuna Sittard'a veda eden Burak Yılmaz'dan beklenmeyen hamle! Taraftarlar şaştı kaldı

Geçtiğimiz yaz transfer sezonunda Fransa ekibi Lille'den ayrılarak Hollanda Eredivisie ekibi Fortuna Sittard ile 5 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli golcü Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Hollanda temsilcisine veda etmişti. Bu gelişme sonrasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan golcü futbolcu sürpriz bir hamle geldi.

Sezon başında Hollanda Ligi ekibi Fortuna Sittard ile 2+3 yıllık sözleşmeye imza atan 37 yaşındaki golcü futbolcu, Hollanda ekibinin formasını 26 karşılaşmada terletirken takımına 9 gol 5 asistlik katkı sağladı.

VEDA ETMİŞTİ

Fortuna Sittard'ın 2 Nisan'da evinde ağırlayarak 3-1 mağlup ettiği Groningen karşılaşması sonrasında takımına veda ettiğini açıklayan Burak Yılmaz, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda "Sevgili Fortuna Sittard ailesi ve harika taraftarları. Sizin için oynamak büyük bir onurdu. Her şey için teşekkür ederim. Daha iyi ve başarılı yıllar dilerim" ifadelerini kullanmıştı.

Bu paylaşım sonrasında golcü futbolcunun resmi olarak Hollanda ekibi ile yollarını ayıracağı iddia edilirken Burak Yılmaz'dan sürpriz bir hamle geldi.

ESPN.nl'nin haberine göre takımdan ayrılması beklenen tecrübeli golcü, bugün yapılan antrenmanda tesislere geldi. Burak Yılmaz'ın takımıyla antrenmanlara çıkmaya devam edeceği belirtildi.

Karar