Burak Yılmaz neden oynamıyor?

Hollanda Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard Kulübü'nün Başkanı Türk iş adamı Işıtan Gün, Burak Yılmaz'ın durumuyla ilgili açıklamalar yaptı...


  • Kayıt: 24.04.2023 16:21:56 Güncelleme: 24.04.2023 16:21:56

Kulüp başkanından flaş açıklama: Burak Yılmaz neden oynamıyor?

Hollanda Eredivisie (Hollanda Ligi) Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard Kulübü'nün Başkanı Türk iş adamı Işıtan Gün, takımın tecrübeli santraforu Burak Yılmaz'ın durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Sadece bir kez antrenman yaptı"

Hollanda basınına konuşan Gün, "Evet, Burak yılmaz dün oynanan Go Ahead Eaglas karşılaşmasında yoktu çünkü geçen hafta tam olarak formda değildi ve bildiğim kadarıyla sadece bir kez antrenman yaptı. Hepsi bu kadar.

"Bu teknik direktöre kalmış bir durum" 

O hâlâ Fortuna Sittard oyuncusu ancak oynayıp oynayamacağını söyleyemem. Bu teknik direktöre kalmış bir durum" şeklinde konuştu.

Velazquez: "Bu teknik karar"

Teknik Direktör Julio Velazquez ise, Burak Yılmaz'ın durumuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, "Bu teknik karar" ifadelerini kullanmış ve daha fazla detaya giremeyeceğini söylemişti.

Bilindiği üzere, tecrübeli golcü oyuncu Hollanda ekibi ile 2 yılı oyuncu ve 3 yılı antrenör olacak şekilde 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, bu sezon Fortuna Sittard ile 27 karşılaşmada sahaya çıkan 38 yaşındaki golcü oyuncu 9 gol ve 5 asist kaydetti.

Foto: Milligazate