Depremzedeler yararına Hollanda’da düzenlenen “Furkan Yazıcı Kupası”nda duygusal anlar yaşandı

Hollanda'nın çeşitli şehirlerinde faaliyet gösteren Türk kökenli futbol kulüplerinin katılımıyla düzenlenen ve tüm geliri Türkiye ve Suriye’de depremden etkilenenlere bağışlanan "FURKAN KAZCI KUPASI" Hengelo kentinde gerçekleştirildi...


  • Kayıt: 20.05.2023 17:03:58 Güncelleme: 20.05.2023 17:03:58

Depremzedeler yararına Hollanda’da düzenlenen “Furkan Yazıcı Kupası”nda duygusal anlar yaşandı

Hollanda'nın çeşitli şehirlerinde faaliyet gösteren Türk kökenli futbol kulüplerinin katılımıyla düzenlenen ve tüm geliri Türkiye ve Suriye’de depremden etkilenenlere bağışlanan "FURKAN KAZCI KUPASI" Hengelo kentinde gerçekleştirildi.

Sc Barbaros Hengelo'un bu güzel organizasyonunda hiç bir aksaklık yaşanmazken, turnuvayı izleyenler futbola doydu. İki grup halinde oynanan maçların sonunda kazanan ise depremzedeler oldu; çünkü her şey depremde etkilenen insanlarımız içindi ve dolayısıyla, kazanan da onlardı.

Deventer Türkgücü’nde oynarken Kahramanmaraş’a izne giden ve depremde hayatını kaybeden rahmetli Furkan Kazcı’nın iki kardeşi sahada Deventer Türkgücü için ter dökerken, Furkan’ın anne ve babası ise ondanyoksun oldukları için gözyaşlarıyla saha kenarında maçları takip etti. Duygusal anların yaşandığı turnuva sessiz geçti ama zihinlerde iz bıraktı.

Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Hengelo / Yaşar EREN