Hollanda, Galatasaray'ın şampiyonluğunu konuşuyor!

Galatasaray'ın Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu kazanması dünya basınında geniş yer buldu...


  • Kayıt: 31.05.2023 07:10:31 Güncelleme: 31.05.2023 07:12:13

Hollanda, Galatasaray'ın şampiyonluğunu konuşuyor!

Galatasaray'ın Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu kazanması dünya basınında geniş yer buldu. Dış basında Mauro Icardi'nin sezona damga vuran performansına ise ayrı parantez açıldı.

Hollanda basınından Voetbal International, Galatasaray'ın 23. şampiyonluğu için, "Galatasaray, kaotik ve trajik bir sezonun ardından tacını geri aldı" dedi.

Alman Bild'de yer alan haberde Galatasaray'ın şampiyonluğunda Bundesliga'da forma giyen futbolcuların payı da olduğu yazdı. Bild attığı manşette, " Galatasaray'dan 23. şampiyonluk! İki eski Bundesliga yıldızı, Türkiye şampiyonluğunu kutladı" ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılılarda Kaan Ayhan ve yardımcı antrenör Moritz Volz, Bundesliga ekiplerinde görev almıştı.

İspanyol Mundo Deportivo'da Icardi'ye ayrı bir parantez açarken, Galatasaray'ın şampiyonluğunu "Galatasaray'a Icardi'nin elinden şampiyonluk" başlığıyla verdi.

İtalyanların ünlü gazetesi ise "Icardi'nin iki golü belirliyor: Galatasaray, Türkiye'nin şampiyonu" ifadeleriyle Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunu okuyucularına duyurdu.