Milli Kızlarımız Yarın Hollanda'da Destek Bekliyor!

Avrupa Şampiyonası 2. turunda yarın Hollanda ile karşılaşacak olan U17 Kız Milli Takımımız, tribünleri Hollandalı Türklerden oluşan bir coşkuyla doldurmak istiyor...


  • Kayıt: 16.03.2024 22:02:11 Güncelleme: 16.03.2024 22:02:11

Milli Kızlarımız Yarın Hollanda'da Destek Bekliyor!

Türkiye-Hollanda dostluğunun 100. yılında gerçekleşecek bu özel maçta milli forma giyen kızlarımız, Hollandalı Türklerin desteğini bekliyor.

Maç 17 Mart 2024 tarihinde Hollanda'nın 's Gravenzande kasabasındaki Sportpark Juliana Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayacak.

Biletler ücretsiz!

Bilet almak için: https://www.onsoranje.nl/info/79363/tickets-jeugdinterland

Millilerimiz ilk maçlarında İspanya'ya 9-0 yenilmişlerdi. Bu maçta tribünden verilecek destek, millilerimizin morallerini yükseltmek ve bu talihsiz skorun şokunu atlatmalarını sağlamak için çok önemli.

Teknik Direktör Begüm Üresin tarafından kadroya davet edilen oyuncular:

Kaleciler: Sinem Özdemir (Werder Bremen), Aliye Tecer (Beylerbeyi Spor Kulübü)

Defans: Selen Su Yarayan (SC Freiburg), Ecemnur Öztürk (Dudullu), Burcu Özsoy (Horozkent Spor Kulübü), Miray Ayhan (Stabaek FC), Aysu Ünver (East Meadow Soccer Club), Sudenaz Deligöz (Bakırköy Yenimahalle Futbol Kulübü), İlayda Tali (Dudullu)

Orta Saha: Melisa Kurt (RSCA Anderlecht), Merve Nur Taşucu (Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K.), Berra Pekgöz (Galatasaray A.Ş.), Zeynep Türker (Bayer 04 Leverkusen), Ela Geçer (Jönköpings Södra IF), Sibel Köksal (RCSV Zestienhoven), Ela Yetim (PSV Eindhoven), Yaren Ersen (Dudullu)

Forvet: Elif Ceren Mutlu (Bakırköy Yenimahalle Futbol Kulübü), Zeynep Bilir (Kayseri Kadın Futbol Kulübü), İlayda Baltacı (TSV Amicitia Viernheim)

Haydi Hollanda'daki Türkler, millilerimizi yalnız bırakmayalım! Yarın tribünleri dolduralım ve millilerimize desteğimizi gösterelim!

Maçla ilgili diğer bilgiler:

Millilerimize destek olmak için:

  • Maça gidin ve tribünleri doldurun.
  • Sosyal medyada #MilliKızlarımız hashtag'i ile destek mesajları paylaşın.
  • Ailenizi ve arkadaşlarınızı da maça davet edin.

Millilerimiz, yarın Hollanda'da sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyor! Haydi Hollanda'daki Türkler, millilerimizi yalnız bırakmayalım!