Hollanda Beşiktaşlılar Derneği'nden köy okullarına destek


  • Kayıt: 28.01.2015 12:04:00 Güncelleme: 28.01.2015 12:04:00

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Torunoğlulları ve Coşkun Enez, Ali Yenice, Gökhan Sarıer ve Vahit Acıöz' den oluşan yönetim kurulu üyeleri "Köy Okullarına Gidiyoruz" projesi hakkında detaylı bilgiler verdiler.

 

ÇOCUKLARIMIZA BEYAZ YARINLAR

 

Dernek olarak bugüne kadar yapmadığımız ve artık yapmamız gerek dediğimiz ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerinizin bulunduğu köy okullarına kırtasiye yardım kampanyası başlattık diyen Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Torunoğulları; "2015, Mart ayı sonunda gerçekleştireceğim ve toplanılan bu kampanya gelirleri ile alınacak Beşiktaş JK Lisanslı kırtasiye ürünlerini 1200 öğrenci kardeşlerimize farklı İllerimizde ulaştıracağız. Bu projeye çok önem vermekteyiz. Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızla bizzat bu İllerimize giderek kırtasiye paketlerini dağıtacağız" dedi.

 

BEŞİKTAŞ JK LİSANS ÜRÜNLERİ


Torunoğulları daha sonra, bunun dışında önümüzdeki 19 Şubat Perşembe akşamı UEFA kupası ikinci tur ilk maçında karşılaşacağımız Liverpool maçı için İngiltere'ye gidecek üye ve taraftarlarımız için maç bileti, otobüs organizasyonu düzenledik. Ayrıca dernek üyelerimiz ile bir araya gelerek 1 Martta dayanışma gecesi düzenleyeceğiz. Ve yine Nisan ayı içerisinde derneğimizin üyeleri ve Hollandalı BJK'lılardan oluşan fan kulübü üyeleri ile beraber İstanbul gezisi düzenleyeceğiz diye açıklamalarda bulundu.

 

 

Mustafa Toga / Rotterdam