Araştırmaktan ve sormaktan korkmayınız!


  • Kayıt: 15.03.2020 22:02:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:08:47

Araştırmaktan ve sormaktan korkmayınız!

 

Sevgili Platform dergisi okuyucuları, birçok borcundan kurtulmak için gelen danışanlarımdan "


biz sizi yıllardır tanıyor ve sosyal medyadan takip ediyoruz. Sizi arayıp soru sormaktan çekindik. Ama çok pişmanız keşke daha önce size gelseydik" itirafını duydum.

 

Yıllardır butür, geç kalmışlıklardan pişman olanları gördükçe, nedenlerini sormadan edemiyor insan. Ama cevabı sadece çekingenlik veya utanganlık olarak anlayıp geçiştirmemeliyiz.

 

" Birşey olmaz ya " kültüründen vazgeçelim.


Maalesef hepimizde olan bir hastalıktır " bir şey olmaz ya" veya her türlü sorunumuzu erteleyerek içinden çıkılmaz hale getirdikten sonra çözüm aramaya başlamak.

 

Düşününki sağlık sorunlarınız var. Bir yeriniz ağrımaya başladı veya rahatsızlığınızın ciddi olduğunu hissetmeye başladınız. Hemen doktora gitmezseniz  daha sonra belkide müdahale zamanını geçirdiğiniz için hastalığınız kalıcı olabilir.

 

Hukuk ve finans gibi sorunlarınızıda sağlık sorununuz gibi düşünmelisiniz, hemen bir veya birkaç uzman ile irtibata geçip çözüm aramalısınız. Eğer geciktirirseniz sorunlarınız daha karmaşık hale gelebilir!

 

Danışmanlık ücreti ödemekten korkmayınız!


Hayatımızı devam ettirirken ihtiyaclarımızı nasıl alıyorsak , aniden çıkan ve zorunlu olan masraflarada katlanıyorsak mesela bir eşyamızı tamir ettirdiğimiz gibi (araba ve beyaz eşya v.b.) , makul danışmanlık ücretlerinide bir ihtiyacı karşılamak için yapılmış normal bir haracama olarak görmeliyiz. Boşa giden, israf edilmiş veya kaybedilen bir para olarak düşünmemeliyiz.Belki ödeyeceğiniz bir danışmanlık ücreti sizi büyük masraflardan kurtaracak belkide sizin için dağlar kadar büyük olan sorununuzun çok basit bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. Size tavsiyem, hangi konuda olursa olsun hayatınızda aşmak istediğiniz engeller varsa veya mevcut sorunlarınızdan kurtulmak istiyorsanız mutlaka alanında uzman kişileri araştırıp bulunuz. Ve bu uzmanları aramaktan ve sorunlarınızı anlatmaktan çekinmeyiniz. Bugünün sorununu yarına ertelemeyiniz. Aksi tekdirde pişman olan siz olursunuz! Pişman olmamak için sorunlarınıza vaktinde çözüm aramalısınız!

 

Fehmi Uzun