175 ÇOCUĞA TECAVÜZ ALMANYA`DA GİZLENMİŞ!!


  • Kayıt: 05.02.2021 21:04:43 Güncelleme: 05.02.2021 21:04:43

175 ÇOCUĞA TECAVÜZ ALMANYA`DA GİZLENMİŞ!!

Ali Develioglu

İğrenç çocuk tecavüz skandalı Almanya`da!! Sorumlusu kim?

Speyer adlı kentte Katolik kilisesine bağlı bir yetim evi. Ve tüm tecavüzleri içeren 560 sayfalık raporu kamuoyundan gizleyen Köln Kilisesi Başpiskopusu Karl-Heinz Wiesemann!

Yıllar önce gerçekleşen ve uzun yıllar süren tecavüz olaylarında, 8 ve 14 yaş arasındaki küçük çocuklar zengin işverenlere ve papazlara zorla kiralanıyorlar. Cezalandırılan ve korkutulan çocukların çoğunluğu erkek. Kiralayarak para kazananların çoğu ise yetim evinin Katolik rahibeleri!

Çocuklar gizlice ve baskı altında bu rahibeler tarafından yüzlerce defa servet sahibi iş adamları ve papazların katıldığı sex partilerine kiralanıyor. Bu sistematik bir şekilde uzun yıllar sürüyor ve Katolik Kilisesi`nce gizleniyor. Çoğu çocuğun evlatlık verilmesini bile engelliyor yöneticiler! Skandal artık yetişkin yaştaki bir olay kurbanının Darmstadt Sosyal Refah mahkemesine tazminat davası açmasıyla ortaya çıkıyor. Diğer kurbanlar da o zaman tanıklık yapmaya cesaret ediyorlar.

Başpiskopos Wiesemann raporu uzun süre, olayın skandal boyutları nedeniyle kiliseye vereceği zarardan korkarak gizlediğini itiraf ediyor. Mahkeme kararında olay doğrulanıyor ve cezalar veriliyor. Geçen yıl mayıs ayında alınan mahkeme kararı kamuoyuna yeni duyuruldu. Raporun ayrıntıları henüz bazi gazetecilere sızdırılmış.

175 savunmasız yetim yavru! Ve `demokratik Almanya`nın` kulağı bile duymuyor! Bu iğrenç ve acı skandala Almanya ne tepki verecek bilemiyoruz. Almanya`nın başında Hıristiyan demokrat koalisyonu ve Merkel var diye otomatikman onlar suçludur denilemez tabii ki. Ama böylesi iğrenç kitlesel bir çocuk tecavüzü skandalına olanak veren bir sistem olmasaydı, bu mümkün olamazdı.

Şu üçlüye bakınız: zengin iş adamları, papazlar ve kiralayan rahibeler! ABD de geçtiğimiz yıllarda, Katolik Kilisesi`nin çocuk tecavüzlerine sahne olmuştu. Bu skandalı anlatan Spotlight adlı film 4 yıl önce 2 Oskar ödülü almıştı.

Zengin erkek iktidarına dayalı kapitalist sistem ve kilisesi, ve bunları kollayan gelmiş geçmiş tüm hükümetler sorumludur. Sanıkların eğitiminden sorumlu olan ya da göz yuman sıradan bireyler de...