VONDELPARK`A SIĞMAYANLAR RUTTE`Yİ YUMUŞATTI!


  • Kayıt: 25.02.2021 09:10:40 Güncelleme: 25.02.2021 09:13:17

VONDELPARK`A SIĞMAYANLAR RUTTE`Yİ YUMUŞATTI!

Ali Develioglu

Pop konseri değil, Kraliçe günü değil, bu kalabalık nerden çıktı ! Polisin yolları çevirmesine rağmen ! Altta Amsterdam Vondelpark`ta bugünkü muazzam kalabalık görülüyor. Neden? İlk kez hava böyle sıcak güneşli olmuyor ki!

Aslında Rutte`nin dünkü yumuşatma kararının nedeni bu fotoğraftan okunabilir ! Rutte şunu demeye getirdi:

" Vakalar istediğimiz düzeye inmedi hala, mutasyon tehlikesi de var ama yine de önlemleri yumuşatıyoruz, ilkokul ve berberler açılacak. Gece yasağı kalacak, inat ettik bir kere ! "

Gazeteciler sorup durdular "Durum iyi değilse yumuşama niye?" diye, ama Rutte eveledi geveledi durdu. Açıklamadı.

Biz açıklayalım, alttaki fotoğrafa bakıp .

İnsan doğuştan sosyal bir canlıdır, bir örümcek veya bir kaplan gibi ormanda tek başına yaşayamaz. Yasaklanmadık hemen hiçbir şeyimiz kalmayınca insanlar bunaldı, depresyona girdi, intihar edenler bile var... 17 Mart`ta seçimler var. Eğer Rutte yasakları seçime 2-3 hafta kala biraz gevşetmezse oy kaybedeceklerini anladı ! Seçmene mesaj verdi " Sizi 4-5 aydır zorladık, ama güvenliğiniz içindi, şimdi de hadi çıkıp az oynayın bakalım, bize oy lazım."

Anketler Rutte ve Wilders`i önde gösteriyor. 

Seçim oncesi Yasaklar yumuşarsa daha da artar. Zaten 5 aydır aşırı korku yaymışlardı. Korona rakam ve kararları iktidar çıkarlarına göre ayarlanıyor. Vaka sayısını da duruma göre kısmen kendileri ayarlıyor, azaltıp yükseltiyorlar, korku yayıyorlar. 2 hafta önce Almanya``da belgeleriyle kanıtlandı: Hükümet Alman RIVM`i ile anlaşarak yalana dayalı sahte korona vaka ve korkusu yaymış, yalan rakamlar yayınlatmış !!!

Yani: VONDELPARK BUGÜN NEDEN TIKA BASA DOLDUYSA, RUTTE HÜKÜMETİ DE DÜN AKŞAM O YÜZDEN YUMUŞADI . KORKUSUNDAN.

KOLAY GELSİN.