Schuldhulpverlening (Borç yardımı) şirketlerinde mağduru dahada mağdur ediyorlar!


  • Kayıt: 25.05.2022 14:53:53 Güncelleme: 25.05.2022 14:58:49

Schuldhulpverlening (Borç yardımı) şirketlerinde mağduru dahada mağdur ediyorlar!

Niğmet Akgül

Sevgili okurlar, 

Schuldhulpverlening ( Borç yardımı)   şirketlerinden mağdur olduğunuzu düşünüyorsanız , Centraal Meldpunt Nederland(Hollanda  Merkezi  Temas noktası) aracılığıyla bildirin. Merkezi  temas  noktasına ulaşamıyorsanız   bize söyleyin biz yapalım. Yeter ki buna göz yummayın.

Edindiğimiz bilgilere göre;  bazı borç danışmanlığı bürolarının,  hem sizden,   hem belediyeden para aldıkları ortaya çıktı. Bu Kişiler /büroları  mahremiyetinizi yani AVG ihlal de ediyorlar. İşte şu kişinin borcunu 40.000 eurodan 4.000 euro ya satın aldıklarını ilan ederken,  sizden aldığı parayı da böylece  cebe  indiriyorlar. Bu  bir çeşit  rüşvet de   sayılabilir. Kendileri umursamazca zimmete para geçiriyor, tedarikçiler tarafından sahte faturalar da düzenleniyor. Bu konuda işbirliği yapan “borç danışmanı”  işlediği suçun   maalesef  farkında.  Peki borç danışman büroları tükenecek mi?

Kinderopvangtoeslag affaire!

Çocuk  bakım parası   olayında, çocuk  bakımı yardımları  mağdurlarının,  borçları  ödeniyor.  Kinderopvang affaire (çocuk  yardım  parası  mağduru)  olduktan sonra, devlet borçlu  kişilere bedava yardım olanağı sağlıyor. Ve geçmişte yapılan bütün borçları siliyor, ayrıca ayrı eşlerin ikisinin de borçlarını siliyor. Genelde kinderopvangtoeslag affaire (çocuk  bakım  parası mağdurları) vergi dairesinden yardım alabiliyor.  Size yardim edecek özel bir kişi veriyorlar,  artı bir  de belediye  size özel destek veren bir kişi veriyor. 

Pauze knop voor gedupeerde ouders!

Siz daha önce borcunuzu borç danışmanlığı bürosuna verdiyseniz, buradan belediye kendisi alabiliyor sizin izninizle. Ve belirli tarihteki borçların hepsini siliyor. Böylece borç bürolarına iş kalmıyor.

Hatta vergi  dairesi  bunların durdurulması için  komut verdi. Bu mektup size geldiyse,  bütün borcunuz olduğu yerlere bu mektubu  gönderebilirsiniz ya da belediyedeki kişiler, bunu sizin adınıza yapabilir.

Aanmelden schulden! 

Özel borçlarınızı vergiye bildirmeniz,  yüklemeniz  için çocuk  bakımı  mağdurlarına  site yapıldı Bu siteye girip bütün borçlarınızı karşıya  yükleyebilirsiniz yani uploaden van schulden. 

Lütfen, vergi dairesinden gelen mektuplarınızı takip edin.

Lichte Toets kinderopvangtoeslag affaire!

Lichte Toets yani, sus  payı olarak 30.000 verildi şimdilik. Çocuk  bakımı parasından   mağdur olan  bazı aileler,  daha  önce  yapılan   Lichte toetsdan  dolayı paralarını alamıyor şimdilerde, çünkü vergi  dairesi acele ya da yanlış karar veriyor bu zamanlarda. Biz burada da başka bürolar sizin için itiraz mektubu yapabiliriz. Biz mesela size yardımcı oluyoruz ve sizin için  bu konuda  itiraz  ediyoruz. Hala 80.000 aile mağdur ve  bunu bilmiyorlar. Lütfen harekete geçin, daha önce kinderopvangtoeslag ödediniz mi ve neden geri ödemek zorunda kaldınız. Bu bizim için yeterli. 

Na de lichte Toets!

30.000 euro aldınız ya simdi?

Lichte toetstan gecen aileler için yani 30.000 euro ya da daha fazlasını alanlar için  simdi ne olacak?

CWS commissie werkelijke schade 

Sizin  için  hasar  komitesi  commissie werkelijke schade yolu ile itiraz yolu açık. Hatta size mektup  yollamış olsalar  bile   araştırmalar  yapıldı. Daha fazlasına hakkınız yok diye bir yazı  yazıldı ise bile. Bunun üstüne gidin ve sakın pes etmeyin. Biz veya başkası   bunlara  itiraz edebiliriz.  Biz   daha sonrasında, avukatlarımızla beraber dosyanızı inceledikten sonra  tekrar dava açıyoruz.  Burada  daha fazla ne ödediğiniz değil, neler yaşadığınız önemli. Şu anda buna 604 kişi müracaat  etti. Çok az değil mi?  Mağduru daha fazla mağdur etmeyelim diye, avukat  masraflarını zaten vergi dairesi ödüyor. İnanın  bunu daha fazla bir rakama çıkartmak için ve mağduriyetinizin  giderilmesi  için elimizden geleni yapacağız. Gelin  pes etmeyin,  hakkınızı alabilmeniz için her şeyi  yapalım.

Kindgebonden toeslag, huurtoeslag en zorgtoeslag!

Şu anda 400.000 aile mağdur. Hesaplamayı vergi dairesi yapıyor, evet bir kaç yıl dönerek. Ama biz sizin için hem hesaplamayı yapıyoruz hemde schadevergoeding alıyoruz. Vergi dairesi beklerseniz schadevergoeding alamıyorsunuz.