Hollandalı Süper Turbo Türk


  • Kayıt: 12.12.2022 15:02:43 Güncelleme: 12.12.2022 15:02:43

Hollandalı Süper Turbo Türk

Nejat Sucu

Daha öncede kullanıldığını bilmiyorum. Ben kendim sözlüğe bakmadan kafamda var olan tanımım ise; Hollanda’da yaşayan kendini Hollanda toplumunun bir parçası Kabul eden, huzurlu, güven içinde mesleğinde ortalamanın çok üstünde hizmet başarısı olarak tanımlayabiliriz.

Harikulade, Elmas gibi, filinta, grandioos, şahane, iyiden daha güzel ve sevimli olması, varlığınca kendinden emin, huzurlu ve mutlu bir karekter çevresinde olan.

Her ne kadar bireyler kendi başarılarını harikulade ve bir tanede bulsalar da, benim kendi izlenimlerim yeterli derecede mesleğinde öne çıkan ve çıkabilen meslek erbabı Hollanda – Batı Avrupa Türk toplumu meclisi yetersiz kalmakta. Hollanda’da istenen nitelikli imkan, bilgi ve tecrübenin olduğu kesin.

Bireysel baktığımız zamanda toplumsal değer ve katkıları ve toplumsal duyarlılık ve artı değer taşıyan, marjinal bir grub egosu, kültürü, inanç ve politik felsefesinin kabuğunu karararak dışarı çıktığında bir Elmas gibi parıl parıl parlayan bir artı değer ve kıymet.

Alınan yolu küçümsemeden...

Alınan yolu küçümsemeden varılan yolun, devamı için önümüze yeni hedefler koyarak brüt ve net entelektüel verimi bir üst verim, süper güç katına çıkararak var olan yola devem etmek gerek. Hollanda Türk toplumunu yaratmaktan başka bir idealimiz olmadı geçmişte ve gelecekte,

Saygı ve sevgilerimle.