Silifke Sütürünleri Amsterdam ve Karadenizliler Derneği İş Birliği


  • Kayıt: 20.11.2016 13:38:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:00:46

Silifke Sütürünleri Amsterdam bölgesi ,Amsterdam Karadenizliler Derneği ile bir araya gelerek katkılarından dolayı Amsterdam Karadenizliler Derneği’ne teşekkürlerini iletti.

 

Silifke sütürünleri 1995 yılında Hollanda`nın Lahey şehrinde ilk olarak üretime geçmiştir.Kuruluşundan itibaren 2000 senesine kadar yogurt ve ayran üretimi gercekleştirmiştir ve üretmiş olduğu ürünler ile bu alanda aranılan bir marka haline gelmiştir. Yüksek üretim kalitesi, üretim hassasiyeti, müşteri memnuniyeti, birlikte çalışılan bayiler ve hızla gelişen pazarda artan talepler sebebi ile Silifke Süt, müşterilerinin ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilme doğrultusunda kapasitesini ve bilgi birikimini sürekli arıirma ihtiyacı içerisine girmiş ve yatırımlarını buna göre şekillendirmiştir.

 

Kalite politikası “Dogal-Taze- Lezzetli” olarak daima en yükseği hedefleyen silifke süt; Üretimdeki hassasiyeti ve ürün kalitesi olarak özellikle Hollanda’nın ve Avrupa’nın diğer bölgelerinde, bu sektörde imalat yapan rakipleri ile kolaylıkla rekabet eder duruma gelmiştir.

 

Silifke süt`un tüm Hollanda geneli ile ağırlıklı olarak Almanya,Belcika, Fransa,Danimarka ve diger Avrupa ülkelerini kapsayan bir müşteri portföyü bulunmaktadır. Bu portföy sürekli olarak genişlemektedir.