Müsiad Amsterdam’da subesinde ilk iftar heyecanı


  • Kayıt: 12.06.2017 08:24:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:03:01

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Amsterdam şubesinin düzenlediği iftar programında, Hollanda’da faaliyet gösteren Türk girişimciler bir araya geldi.


 

Müsiad Amsterdam, Rhone salonunda düzenlediği  iftar programına, Denk Partisi Milletvekili Selçuk Öztürk, Amsterdam west belediye baskani Achmed Baâdoud,PvdA’lı politikacı Adnan Tekin,Noord Meclis Üyesi Canan Uyar, Mplus partisi Amsterdam West belediyesi meclis üyesi Neslihan Bedirhanoglu’nın yanı sıra çok sayıda iş adamı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kur’an tilavetinden sonra bir konuşma yapan Müsiad Amsterdam baskani Umit Akbulut, Musiad Amsterdam’in kuruluşu ve amaçları hakkında davetlilere bilgi verdikten sonra, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Kısa konuşma yapan Denk partisi milletvekili Selcuk Ozturk, girişimcilere önümüzdeki iki üç yılı iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

 

 

Konuşmasına iyi aksamlar diyerek başlayan Amsterdam west belediye başkanı Achmed Baâdoud bu tür organizasyonların sadece Ramazan ayı içerisinde değilde yıl geneline yayılarak yılda bir kaç kez yapılması ve Türk girişimcileri dışındaki diğer girişimcilere ulaşılması tavsiyesinde bulundu.

Amsterdam / Ahmet İri