Hollanda’da ilk resmi Kaza Avukatı bürosu ELFI Kaza Avukatı adıyla açılmıştır.


  • Kayıt: 16.05.2016 20:45:00 Güncelleme: 16.05.2016 20:45:00

Rotterdam Centraal Station yanındaki ünlü Groot Handels Gebouw binasında ve Juridisch Loket yanında Weena 717 adresinde, Hollanda’da ilk resmi Kaza Avukatı bürosu ELFI Kaza Avukatı (ELFI Letselschade Advocaat) adıyla açılmıştır.  

 

Hollanda’da ilk resmi Kaza Avukatı bürosu ELFI Kaza Avukatı  adıyla açılmıştır.


Açılışa Rotterdam Türk Konsolosluğu, Rotterdam Avukatlar Barosu, çok sayıda avukat, Randstad Kaza Uzmanı Kurumu personeli, bir çok kurum ve kuruluş temsilcileri ve basın mensupları ile oldukça kalabalık bir katılımla, tamamen yeni bir iç tasarımlı iki katlı ofiste muhteşem bir açılış yapılmıştır. 


Hizmet alanları


Avukat Onur Emre, günümüzde bazı avukatlar kaza hukuku davalarına bakmakta olduğunu, ancak kendisinin kaza hukuku uzmanlık alanı olduğunu belirtmiştir. Başta kaza hukuku olmak üzere, iş hukuku, sosyal güvenlik hukuku, sigortalar hukuku ve şiddet içerikli suçlar gibi konulara bakmaktadır. 

 

Hollanda’da ilk resmi Kaza Avukatı bürosu ELFI Kaza Avukatı  adıyla açılmıştır.


İleriye yönelik, gerekirse başka branşlarda avukatlar bünyesine katılabilecektir. 


ELFI ismi


Elfi Letselschade & Advies B.V. olarak Av. Onur Emre’nin babası Ethem Emre tarafından kurulmuştur. Ocak 2016 tarihinden itibaren Randstad Letselschade & Advies B.V. olarak Amsterdam ve Rotterdam ana bürolarıyla kaza hukuku hizmetlerine devam etmektedirler. ELFI ise, sadece ELFI Letselschade Advocaat olarak Av. Onur Emre tarafından yönetilmektedir. Av. Onur Emre aynı zamanda Randstad Kaza Uzmanı Kurumu’nun mahkemelik dosyalarına da bakmaktadır. 

 

 

Hollanda’da ilk resmi Kaza Avukatı bürosu ELFI Kaza Avukatı  adıyla açılmıştır.




ELFI Letselschade Advocaat için tasarımlar


Bu büronun komple iç mimari, tasarım, logo ve stil uygulaması Av. Onur Emre’nin kardeşi Gülşen Emre tarafından gerçekleştirilmiştir. Av. Onur Emre, kardeşine bu tasarımlardan dolayı teşekkür etmiştir. Ayrıca babası ve ailesine kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini sunmuştur.

 

Hollanda’da ilk resmi Kaza Avukatı bürosu ELFI Kaza Avukatı  adıyla açılmıştır.




Hollanda-Türkiye Hukuk Enstitüsü


Açılışa çok sayıda genç avukatlar katıldı. Av. Onur Emre kendi grubundan olan yaklaşık 25 Türk asıllı avukat ve hukukçularla işbirliği var ve her zaman bunun devam edeceğini dile getirdi. Hepsi birbirinden azimli ve kendi alanlarında başarılı bu avukatlar ile, Hollanda ve Türkiye Hukuk Enstitüsü kurulacaktır. Hollanda Türkiye Ticaret Odası işbirliğinde çalışmalar yapılacaktır. 


Av. Onur Emre konuşmasında ayrıca bütün bu genç avukatların, Türkiye  Cumhuriyeti Rotterdam Konsolosluğu için her türlü hizmet vermeye hazır olduklarını dile getirdi.