Arnhem’in yeni hukuk bürosu: Ünalan Advocatenkantoor


  • Kayıt: 06.05.2019 14:32:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:07:49

Arnhem’in yeni hukuk bürosu: Ünalan Advocatenkantoor


Ünalan Advocatenkantoor,(Hukuk Bürosu) Hollanda’nın Gelderland eyaletinin başkenti olan Arnhem şehrinde Ağustos 2018 ‘de hizmete girdi.


Abla kardeş olan hukukcular; Avukat Meral Ünalan-Akkan ve Atilla Ünalan kardeşlerin soy isimlerini taşıyan hukuk bürosunu birlikte işletiyorlar.


Değisik branşlarda yıllarca olan deneyimlerini birleştirerek vatandaşlara daha profesyönel, uzman bir şekilde ve müvekkillerin davalarına daha ilgili ve samimi bir şekilde el atmayı hedefliyorlar.


Yedi yıl Nieuwegein’de Avukatlık yapan Meral Ünalan-Akkan daha çok aile hukuku (boşanma, velayet, nafaka, miras hukuku gibi) davalarında uzman olup, onun yanı sıra diğer hukuk dallarınıda geliştirmiş olup, yıllar sonrası tekrar doğduğu şehire geri dönmesiyle birlikte Arnhemlilere yaklaştı.


Kardeşi Atilla Ünalan’da yıllarca Arnhem’de kendine ait hukuk bürosu işletmiş ve farklı hukuk dallarında (kira, iş hukuku ve sosyal haklar gibi) yeterince deneyim yapmış ve kendine ait çevre oluşturmuştur.


Avukat Meral Ünalan-Akkan:‘’Bizim diğer hukuk bürolarından ayrıcalığımız, gördüğümüz hedef, hem abla kardeş olarak işlerimizi dürüstce yapıp herkese örnek olmak ve müşterilerle içtenlikle ilgilenip gerçekten yapabilecek ne varsa yapmak ve önceden bilgilendirip transparan bir çalışma sistemini sunmaktır’’.


‘’Ünalan hukuk bürosunun en büyük avantaji müşterilerle hem Hollandaca hemde Türkce hitap edebilmesi. Böylelikle müvekkilin davasını daha iyi anlayabilmek ve hakları veya sorularını kendi dillerinde sorabilmeleri mümkün oluyor. Bunun yanı sıra geliri olmayan veya az olan vatandaşlar devletten destekli (gefinancierde rechtsbijstand/toevoeging) avukat tutabilirler’’.


Ünalan hukuk bürosu, genel olarak bir çok hukuk dallarında çalışıyor, bunlardan bazıları: Aile hukuku (boşanma,nafaka, velayet, miras davaları gibi), İş hukuku (işten çıkarılma, maaşın yatmaması, gibi), Kira hukuku (mesela ev dairesiyle, komşuyla ilgili sorunlar),  Sosyal ödeneklerle olan sorunlar UWV, belediyeden sosyal ödenek, işsizlik veya hastalıktan alınan ödenekler gibi, Türkiye için oturum istekleri (MVV, vize başvurusu) ve borçlar hakkında diğer sorunlar içinde danışılabilir.


Arnhem dışında da müvekkillere yardımcı olabiliyoruz. Eğer uzak olduğu için gelemezlerse telefonla görüsüp, e-maille veya postayla evraklar gönderildiğinde dosya takip edile bilir.


Hukuki yardıma ihtiyacınız mı var?

Hiç çekinmeden aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirsiniz.