Ben Bilmem Eşim Bilir

Ben Bilmem Eşim Bilir


  • Kayıt: 10.02.2014 08:49:00 Güncelleme: 10.02.2014 08:51:00

‘Seksenler’ dizisinin Çağatay’ı, ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’in sempatik sunucusu İlker Ayrık, şu sıralar yeni vizyona giren romantik komedi ‘Kedi Özledi’ sinema filmiyle adından söz ettiriyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile Akbank reklamlarında canlandırdığı zıt karakterlerle konuşulan isim olan İlker Ayrık, ‘Seksenler’in tutmasını o dönemki insanların sıcaklığına bağlıyor…Akşam’dan Olçay Ünal’ın yaptğı röportajı beğeni ile okuyacaksınız.

 

Seksenler sevilen bir dizi, bu ilgiyi neye bağlıyorsunuz?
O yıllardaki mahalle sıcaklığını özlemiş herkes, dolayısıyla o nostaljide kendilerini görüyorlar. 80’ler çok sıcak bir dönem ve sıcak insanların olduğu bir zaman dilimi. Biz de elimizden geldiği kadar bu sıcaklığı ifade etmeye çalışıyoruz. İnsanlar bundan çok hoşlanıyor.

 

Arabeskin de çok hakim olduğu yıllardı. Sizin nasıldı aranız?
Benim çok yoktu...

 

Rock’çı mıydınız?
Hani birden palazlanırsın ya lise de ortaokulda, saçın başın değişir, sesin birden kalınlaşır ya, sevimsiz bir ergenlikten sonra ağır rock’çı ve metalciydim. Ama her metalci biraz arabeskçidir!

 

ARKADAŞ GAZINA GELİYORUM!

Kedi Özledi 20 Aralık’ta vizyona girdi. Nasıl bir rolü canlandırdınız?
Mustafa Şevki Doğan’la bir romantik komedi filmi çektik. Baykut Badem ile Filiz Ekinci yazdı. Avşar Film’in bir işi. Bence tatlı bir film oldu. İddialı, iddiasız, manitanla izleyebileceğin, karınla kocanla izleyebileceğin romantik bir komedi oldu. Orada evlilik sürecine girmiş, kaç zamandır birlikte yaşayan bir kadın ile bir erkeğin, birbirini bir anda aldatmaya cesaret edip aldatamaması, ancak yanlış anlaşılmalar zinciriyle olayın ağır patlaması gibi bir durum söz konusu.

 

 

Siz mi aldatmaya teşebbüs ediyorsunuz?
Evet, arkadaş gazına geliyorum!

 

İntikamı kötü olmuyordur inşallah?
Kadının intikamı her zaman kötü olur!

 

Nasıl bir film ‘Kedi Özledi’ ?
Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği ‘Kedi Özledi’ yönetmenin uzun süredir üzerinde çalıştığı üçlemenin ilk filmi.

 

Kimler rol alıyor?
Romantik komedi türündeki filmde Algı Eke ile başrolleri paylaşıyoruz. Filmde Oya Aydoğan, Selim Erdoğan, Açelya Elmas, Erkan Seven ve Burcu Biricik rol alıyor.

 

Filmin konusu nasıl?
Film, birbirlerini çok seven ancak ilişkilerinde sorunlar yaşayan bir çiftin, bir kedi aracılığıyla ilişkilerini onarması sürecini anlatıyor. Otuzlu yaşlarda olan Kıymet ve Kadir, üniversite bittikten sonra tanışmış ve o andan sonra da hiç ayrılmamıştır. Ne var ki çevrelerindekiler için ‘örnek ilişki’ timsali olan bu birliktelik, Kadir’in arkadaşlarının sınırları zorlayan çapkınlıkları nedeniyle sorunlarla karşılaşmaya başlar. Geldikleri son aşama ise iki tarafın da aklına gelmeyecek şeylerin gelip ilişkileri üzerine soru işareti uyandırması konu ediliyor.

 

KIVANÇ ÇOK YETENEKLİ BİR OYUNCU

 

Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığınız reklâmda da tamamen zıt karakterdesiniz. İlgiden memnun musunuz?
İlgiden memnunum. Tabii ki Kıvanç çok yakışıklı, ben de espriliyim zıt karakterler olduğumuz için bir araya getirmişler. Düşünmüşler Kıvanç’ın ikizi kim olmaz demişler, İlker Ayrık demişler, mizah olsun diye beni bulmuşlar. Bunu ben biliyorum, Kıvanç tabii ki benim çok iyi arkadaşım, çok da yetenekli bir oyuncu ve birlikte oynamakta çok keyifli. Kısa süreli oynasak da keyif vericiydi. Geri dönüşlerimizde çok iyi çünkü herkes bu zıt ikizlere bayıldı.