Müzisyen Karsu, Hollanda'da 150 bin Euro bağış topladı

Türkiye'den Hollanda'ya göç eden bir aileden gelen müzisyen Karsu Dönmez, Hollanda'ya Instagram hesabından bağış çağrısında bulundu...


  • Kayıt: 14.02.2023 14:36:06 Güncelleme: 14.02.2023 14:37:11

Müzisyen Karsu, Hollanda'da 150 bin Euro bağış topladı

Maraş merkezli depremlerde aile üyelerini kaybeden müzisyen Karsu Dönmez, sosyal medya hesabından Hollandalılara deprem için bağış çağrısında bulundu. Çağrının ardından 150 bin Euro toplandı

Çağrıda, Türkiye ve Suriye'de meydana gelen depremler nedeniyle aile üyelerini de kaybettiğini söyleyen Karsu, afet bölgesinin acil barınma, gıda ve tıbbi yardım ihtiyacı olduğunu ifade ettiği konuşmasında, destek olmak isteyenlerin "Giro555"e bağış yapabileceklerini ya da kendisinin yazdığı yemek kitabını sipariş edebileceklerini söyledi.

Maraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından 10 ilde büyük bir yıkım yaşandı. Bir haftanın geride kaldığı depremlerde, afet bölgesinde hala barınma ve temel ihtiyaçların giderilmesiyle ilgili sorunlar yaşanıyor.

Ailesi depremden en çok etkilenen şehirlerden Hatay'da bulunan ve deprem nedeniyle enkaz altında yakınlarını da kaybeden Karsu Dönmez, bu çağrının ardından 150 bin Euro topladı.

Artıgerçek