De blue zones-methode


  • Kayıt: 27.08.2015 23:17:00 Güncelleme: 27.08.2015 23:18:00

Op 5 plekken op aarde wordt men veel ouder dan wij: Eet en leef zoals deze mensen en word oud, gelukkig & gezond
Er zijn 5 plekken op aarde waar de mensen significant ouder worden: Okinawa; Californië; Nicoya; Icaria en Sardinië. Hun geheim is een stressvrij leven, ook op oudere leeftijd een doel in het leven, gezonde voeding, lichte beweging en een heel hechte gemeenschap. De kranten en Jamie Oliver schrijven over dit fenomeen: The Blue Zones. Dan Buettner laat zien hoe we zelf een blue zone kunnen maken. Een makkelijk te volgen methode met maaltijdplanners en tips voor een meer ontspannen leven.


‘Blue Zones inspireerden Ivo Niehe, Jamie Oliver 
en Amerikaanse gemeenten’

 

In dit baanbrekende boek laat Dan Buettner zien hoe je je gezondheid kunt transformeren met behulp van slimme eet- en leefgewoonten afgeleid uit nieuw onderzoek. Met De blue zones-methode kunnen lezers zich laten inspireren door de bijzondere verhalen van de mensen, recepten en routines van onze gezonde ouderen. In het boek staan levensstijl aanbevelingen, checklists en verhalen om je te helpen je eigen persoonlijke Blue Zones oplossing te creëren.

 


Dan Buettner heeft zijn levenswerk gemaakt van het onderzoeken van The Blue Zones. Hij praat er inspirerend over, onder meer in de tv-show bij Ivo Niehe. Hij schreef verschillende boeken over het thema, waarvan De blue zones-methode een heel praktische is.


Dann Buettner is beschikbaar voor interviews tijdens zijn bezoek aan Nederland.

 

De blue zones-methode
Auteur: Dan Buettner
Prijs: € 16,99
ISBN: 9789021560380
Verschijnt: 10 november 2015
Kosmos Uitgevers

www.debluezonesmethode.nl
www.kosmosuitgevers.nl