Hollanda'dan 3 Yıl Önce Memleketine Kesin Dönüş Yapan Bilal Yiğit'in Gizemli Ölümü


  • Kayıt: 19.04.2024 21:35:56 Güncelleme: 20.04.2024 12:24:54

Hollanda'dan 3 Yıl Önce Memleketine Kesin Dönüş Yapan Bilal Yiğit'in Gizemli Ölümü

3 yıl önce Hollanda'dan memleketi Kayseri'ye kesin dönüş yapan Bilal Yiğit (56), son gezisi öncesi gizemli bir olayla hayatını kaybetti.

Akrep Yedi ve Dağa Çadır Kurdu

Sık sık yurt dışı gezilerine çıkan Bilal Yiğit, son gezisi öncesi 2 akrep yedi. Gürcistan'a gitmek için Kayseri'den Artvin otobüsüne bindi. Psikolojik sorunlar da yaşayan Yiğit, yolculuğa çıkmadan önce, dağda iki akrep yediğini otobüstekilere söyledi.

Samsun'da Fenalaştı ve Hayatını Kaybetti

Otobüs Samsun'a ulaştığında fenalaşan Bilal Yiğit, akrep yediğini itiraf etti. Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yiğit, daha sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Bilal Yiğit hayatını kaybetti.

Otopside Gizemli Bir Detay Ortaya Çıktı

Otopside akrep yediğini belirtmesi haricinde, Bilal Yiğit'in midesinde harici granit taşı olduğu görüldü. Bu bulgu, ölüm sebebinin akrep zehiri mi yoksa granit taşı mı olduğu sorusunu akıllara getirdi.

Soruşturma Başlatıldı

Bilal Yiğit'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Otopsi sonuçları ve görgü tanıklarının ifadeleri ışığında ölüm sebebi araştırılıyor.

Gizemli Ölüm Şaşkınlık Yarattı

Bilal Yiğit'in akrep yemesi ve midesinde granit taşı bulunması olayı Kayseri'de şaşkınlık yarattı. Olayla ilgili soruşturmanın sonuçları merakla bekleniyor.

Kayseri