Amsterdam'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Amsterdam Mescidi Aksa Teşkilatı'nda düzenlenen 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleşti..


  • Kayıt: 23.04.2024 10:53:15 Güncelleme: 23.04.2024 10:57:44

Amsterdam'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Amsterdam Mescidi Aksa Teşkilatı'nda düzenlenen 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleşti. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda öğrenci velileri ve çocuklar hem bayramı kutladılar hem de doyasıya eğlendiler.

Hollanda Türk Federasyonu'na bağlı Amsterdam Mescidi Aksa Teşkilatı tarafından organize edilen kutlamaya Mescid-i Aksa Yönetim Kurulu, Elif Kadın Kolları, Mescid-i Aksa Camii Kuran Kursu Hocaları ve öğrencileri ile veliler katıldı. Türk bayrakları ve öğrencilerin hazırladığı 23 Nisan resimleri ile süslenen salonda çocuklar şiirler okuyarak, fıkralar ve hikayeler dinleyerek ve çeşitli etkinliklere katılarak keyifli vakit geçirdiler.

Mescid-i Aksa Teşkilatı'nda eğitim gören çocuklar tarafından sunulan zıp zıp gösterisi ve çeşitli oyunlar da ilgi gördü. Kaşıkla yumurta ve elma yeme, çuval yarışları ve ip çekme gibi çocuklar arası yarışmalar da heyecanlı anlara sahne oldu.

Yarışma ve eğlencelerle dolu program, katılan tüm öğrencilere hediyeler verilerek sona erdi.

Amsterdam