Güzellik Merkezi Beautycenter Melinda, Utrecht’ten Sonra Şimdi Amsterdam’da


  • Kayıt: 09.05.2017 08:58:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:02:34

‘Hollanda’da marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Beautycenter Melinda, Utrecht’ten sonra şimdi Amsterdam’da.

 

'Lazer epilasyon, günümüzde istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemleri arasında en etkin ve güvenli olan yöntemdir. Kliniğimizde gelişmiş bilgisayar sistemli makinalar kullanılmakta. Kişinin cilt rengine, kıl rengine, kalınlığına ve yoğunluğuna göre ayarlamalar yapılmasını mümkün kılmaktadır. Enerji değerleri kişiye ve bölgeye özel olarak ayarlanmaktadır. Böylece kısa sürede ve güvenilir bir şekilde kalıcı epilasyon sağlanmaktadır.'' diyen Melinda Güzellik Merkezi'nin sahibi Derya Çimen, bu ay tanıtım söyleşi köşemizin konuğu oldu.

 

 

Eğitim çok önemli

Melinda Güzellik Merkezi'ni ilk Utrecht’te hizmete sunduk.  Bu şekilde uzun yıllar çalıştıktan sonra Amsterdam’dada güzellik merkezimi açma fikri bende uyandı ve bünyemizde barındırdığımız derin tecrübe ile yolumuza Amsterdam’dada  Beautycenter Melinda ile devam ediyoruz. 

Tabi ki tecrübe çok önemlidir ama bir o kadar daha önemli olan şey, eğitimdir. Tecrübe ve eğitimi harmanlamış, alanında uzman bir kuruluş olduğumuzu söyleyebiliriz. Yaklaşık 3 sene Mondriaan'da güzelik uzmanlığı eğitimi yanısıra, Instituut Dangremond'da elektrik epilasyon ve Anbos Kwaliteitscetrum'da Ontharingstechnieken eğitimi aldım. 2006 tarihinden itibaren de Lazer epilasyon yapmaktayım.

Kuruluşumuzda, lazer epilasyon başta olmak  üzere, cilt bakımı ve tedavileri, son model gelişmiş cihazlarla yapılmaktadır. Uzman kişiler tarafından yapıldığı sürece bu işlemlerin hiçbir yan etkisi yoktur. Eğitimsiz ve bu alanda uzman olmayan kişilerin yapmış olduğu tedavilerde bir takım istenmeyen sonuçlar (ciltte yanma ve leke) görülebilir. O nedenle güzellik salonu seçimine çok özen gösterilmeli, bu salonlarda hizmet veren insanların eğitimli ve tecrübeli olmasına dikkat edilmelidir.

Lazer epilasyon tedavisi, eğer kişide bir hormonel bozukluk yoksa, genelde 4 ya da 6 seansta  istenilmeyen tüyleri yok etmektedir. Hormonel bozukluk varsa veya bazı ilaç kullanımları neticesinde tüylenme oluşmuşsa seans miktarında artış kaçınılmazdır.

 

Verilen hizmet kalitesi müşteri potansiyelini belirler

Bu alanda birçok oluşum bulunmaktadır. Kuruluş olarak biz, hiçbirini rakip olarak görmüyoruz. Çünkü; verilen hizmet kalitesi müşteri potansiyelini belirler. Her oluşumun kendine özgü bir kalitesi vardır. Herkes kendi işini yapar. Biz kalitemizden ödün vermeden  ve müşterilerimize özen göstererek hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu şekilde devam ettiğimiz için de müşteri sayımızda artış gözlemliyoruz. Ek olarak şunu da belirtmeliyim; Kuruluşumuz bütün sağlık sigortaları tarafından tanınmakta ve salonumuzda tedavi olan müşterilerimiz ödenen ücreti bu sigortalardan talep edebilmektedir.

Buradan okuyucuları bir hususta tekrar uyarmak istiyorum. Güzellik salonu seçimlerinde ilk olarak fiyatlara değil, kuruluşun kalitesine bakmalarını öneriyorum. Sağlık çok önemlidir ve bazı yapılan hataların geri dönüşü yoktur. Bu nedenle çok dikkatli davranmalılar.