Queen kuaför ve güzellik salonu açıldı


  • Kayıt: 07.12.2015 21:48:00 Güncelleme: 07.12.2015 21:49:00

Hollanda’nın Rijswijk şehrinde Queen of Beauty Kuaför ve Güzellik Salonu seçkin davetliler eşliğinde hizmete açıldı.


Rijswijk kentinde,  “Queen of Beauty” isimli bayan kuaför ve güzellik salonunu Lindelaan adresinde verilen bir resepsiyonla hizmete açıldı.

 

Queen kuaför ve güzellik salonu açıldı


Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan ve yaklaşık 100 seçkin davetlinin katıldığı “Queen of Beauty” isimli bayan kuaför salonu şıklığı ve muhteşem dekoruyla dikkat çekerken, iç tasarımıda davetliler tarafından çok beğenildi.

 

Yeni hizmete açılan ve bu sektöre yeni bir ışık getiren “Queen of Beauty” Bayan Kuaförü ve Güzellik Salonu’nun açılış kurdelesini, hayırlı olsun dilekleriyle, Hollanda Azerbaycan Türk Kültür Derneği Başkanı İlhan Aşkın ile Güney Hollanda eski Eyalet Meclis Üyesi Bahattin Erbaş birlikte kestiler.

 

Queen kuaför ve güzellik salonu açıldı



Rotterdam ve Den Haag kentlerinin tam ortasında bulunan Rijswijk kentinde böylesi bir salonu öncelikle yoğun talep üzerine açtıklarının altını çizen işletme sahibi Azeri Türklerinden Samira Akhundzade, hedeflerini bayan kuaförlüğü sektörüne yeni bir boyut getirmek olarak ortaya koydu.

 

Queen kuaför ve güzellik salonu açıldı

 

Akhundzade, Queen of Beauty Bayan Kuaför ve Güzellik Salonu ’nda verilen hizmetlerimiz saç kesiminden, gelin saçı yapımına, manikürden pediküre, cilt bakımından makyaja kadar geniş bir yelpazeyi oluşturuyor.

 

Tamamen bayanlara hitap eden salonumuzda haftanın 6 günü, randevulu sistemle hizmet üretilecek. Nişan, düğün ve özel günlerde hizmet alacak olan bayanlarımızın mutlaka daha önceden randevu almalarını rica ediyoruz. Bayanlarımızın kişisel bakımları içinde mükemmeli ayaklarına getirdik ve kendilerine A’dan Z’ye hizmet paketi sunuyoruz.” dedi.

 

Queen kuaför ve güzellik salonu açıldı

Yapılan konuşmaların ardından Queen of Beauty’ın pastası kesildi, gençler mini dans gösterisi sundu ve davetlilere ikramda bulunuldu.



Mehmet Ali Topcu – RİJSWİJK