Müzisyen olmak istemiyordum


  • Kayıt: 13.06.2016 15:19:00 Güncelleme: 13.06.2016 15:19:00

Hollanda’da başladığı müzik serüveninde adını duyuran Karsu Dönmez, Ankara’da bir söyleşiye katıldı. Dönmez, sahneye çıkmaya başlamadan önce psikolog olmak istediğini söyledi


Hollanda’da yaşayan, Türkiye’yi uluslararası platformda temsil eden Karsu Dönmez, mini konser ve söyleşisi için Ankara’da bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu. Hollanda’da kendi restoranlarında başlayan müzik kariyerinde geldiği noktadan mutluluk duyduğunu ifade eden Dönmez, “Annem ve babam ben küçükken araba almak için para biriktirmişlerdi. Piyano çalma isteğimin heves olup olmadığını anlamak için bir piyano kiraladılar. Çalmaya başladıktan sonra heves olmadığını anladılar. O piyanom evde hala duruyor” dedi. Dönmez, söyleşi sırasında kendisini oğluyla evlendirmek istediğini söyleyen bir ziyaretçiye de Türk sevgilisi olduğunu söyledi. 


‘Artık işimi seviyorum’


Restorandaki bir müşterinin ısrarıyla çaldığı piyano ile ismini bir anda duyuran Karsu Dönmez, başlarda müzisyen olmak istemediğini söylerken, “Babama garsonluğa devam etmek istediğimi ve psikolog olmak istediğimi söyledim. İnsanlar kuyruk oluşturuyorlardı, biz de bir seferlik konser vermeyi düşündük. Biletler 5 hafta öncesinden tükendi. 20’den fazla ülkede sahne aldım. Artık işimi çok seviyorum” diye konuştu. Dönmez, Hollanda Kraliçesi’nin en çok sevdiği sanatçılar arasında yer alıyor.